Szállítási információk

Szállítási idő

Hétfőtől csütörtökig 17:00-ig beérkezett rendeléseket másnap fel tudom adni, így legkésőbb 2 munkanapon belül az MPL futárszolgálat ki tudja szállítani a csomagot.


Pénteken, hétvégén és ünnepnapokon leadott rendeléseket pedig az azt követő első munkanapon tudom feladni, így legkésőbb az első munkanaptól számított két munkanapon belül már átvehető a rendelés.


Ezek a szállítási idők érvényesek a személyre szabott termékekre is!

Szállítási költség

10.000 Ft alatti rendelés esetén a szállítási díj:


Házhoz szállítás esetén: 990 Ft,
Csomagpontba történő szállítás esetén: 790 Ft.


Ingyenes szállítást tudok biztosítani 10.000 Ft feletti vásárlás esetén!

MPL házhoz szállítás

A csomagot kérheted a lakásodra vagy a munkahelyedre, viszont kérlek olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 9:00 és 17:00 óra között meglátogat.

Amennyiben utánvétes fizetést választasz és egy megbízottad veszi át a csomagot, akkor gondoskodj róla, hogy rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Ha a szállítási cím nem lakóépület, akkor nagy segítség a futárnak, ha a rendelés leadásakor megadod a kiszállítással kapcsolatos egyéb információkat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). Az utánvétkezelési költségről a Fizetési információknál olvashatsz bővebben.

A szállítási cím megadásánál kérlek pontos irányítószámot, utcanevet és házszámot adj meg! Helyrajzi szám és egyéb koordináták megadásával sajnos nem tudom a szállítást teljesíteni!

MPL Postapont

Lehetőséged van a hozzád legközelebb eső MPL postapont is kérni a csomagod, így azt bármikor átveheted és nem kell a futárhoz igazodnod. A csomagpontba történő szállítás egy környezetbarát megoldás, így ezzel a kiszállítási móddal minimalizálhatod a szén-dioxid-kibocsátást!


Az MPL Postapontra történő szállítás esetén is választhatod az utánvétes fizetést. Ekkor a postaponton tartózkodó ügyintéző fogja a számlán szereplő összeget elkérni. Az utánvétkezelési költségről a Fizetési információknál olvashatsz bővebben.


A szállítási cím megadásához a pénztár oldalon válaszd ki a hozzád legközelebb eső csomagpontot a térképről vagy a listából!

Fizetési információk

Bankkártyás fizetés

A PayLike egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával fizetni online . A bankkártyás fizetéshez nem szükséges a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

A 2021-es banki szabályzatok alapján online vásárlásnál szükséges az ún. kétlépcsős azonosítás, így a fenti adatokon kívül szükség lesz az internetes vásárlási jelszavadra is!

A bankkártyás fizetés a PayLike saját rendszerén keresztül történik, így hozzám semmilyen kártyaadat nem juthat el. Ez alapján kérlek sikertelen bankkártyás fizetés esetén vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlapon keresztül: vagy válaszd az utánvétes fizetési módot!

Fizetéshez használhatod:

• Mastercard vagy Maestro bankkártyádat

• Visa vagy Electron bankkártyádat

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára.

További információ: www.paylike.hu

Utánvétes fizetés

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak vagy az MPL Postaponton lévő ügyintézőnek is kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.


Az utánvétkezelés díja 490 Ft.