Kezdő Mosogató Csomag

Kezdő Mosogató Csomag

Értékelések
5/5

Original price was: 3970Ft.Current price is: 3590Ft.

Akció!

Felejtsd el a műanyag tisztítókeféket!

Csomag tartalma:
• Mosogatókefe
• Mosogatókefe fej
• 2db Luffa szivacs

Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő -
Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő -

Használat

A Kezdő mosogató csomagot azoknak ajánlom, akik a fenntartható mosogatásra keresnek környezetbarát, vegán alternatívákat vagy csak ki szeretnék próbálni a növényi mosogató eszközöket. A csomag tartalmazza mindazokat a tisztító eszközöket, amelyek szükségesek lehetnek a mosogatáshoz. A kefék természetes anyagokból készültek, így elhasználódás után komposztálhatók, vagy a zöld hulladékban gyűjthetők.

Csomag tartalma

Miért jó?

Mivel növényi alapanyagokból készültek, ezért komposztálható termékek, és természetes körülmények között is lebomlanak. Ezek az eszközök hosszú ideig hű társaid lehetnek a takarításban, és még a környezetnek is jót teszel, ugyanis környezetbarát alternatívája a műanyagból készült keféknek, szivacsoknak.

Javaslat

Használat előtt nedvesítsd be a kefék sörtéit, illetve a szivacsokat, így azok megszívják magukat vízzel és kellően rugalmasak lesznek a takarításnál. Ahhoz, hogy megnöveld a szivacsok és kefék élettartamát, ne hagyd sokáig vízben állni őket, illetve használat után érdemes kirázni belőlük a vizet és száraz helyen hagyni őket teljesen kiszáradni.

Használat után

Amennyiben a termékek már elhasználódtak, a - fém rögzítők eltávolítása után - nyugodtan komposztálhatod, ugyanis csak természetes anyagokat tartalmaz. Ha erre nincs lehetőséged, akkor dobd a zöld hulladékba.

Kapcsolódó termékek