Bambusz Fogkefe

Bambusz Fogkefe

Értékelések
5/5

Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő -
Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő -

Használat

Nedvesítsd be a fogkefét, majd használat után töröld meg alaposan és hagyd teljesen kiszáradni. Mivel a fogkefe nyele 100%-ban bambuszból készült, ezért komposztálható, és természetes körülmények között is lebomlik. Hosszú ideig hű társad lehet a szájhigiéniában és még a környezetnek is jót teszel, ugyanis környezetbarát alternatívája a műanyagból készült fogkeféknek.

Méret

• Felnőtt:
19,5 cm x 1,5 cm

• Gyerek:
16,5 cm x 1,3 cm

Összetétel

Faszénnel átitatott BPA mentes sörte
Ergonomikus kialakítású, 100% bambusz nyél

Miért jó a szenes sörte?

A 0,01 mm-es hegyes sörték természetes bambusz faszénnel vannak átitatva, melynek köszönhetően a sörte antibakteriális hatású. A negatív ionos sörte pedig megváltoztatja a fogzománc polaritását, így a lerakódott lepedékek (plakkok) könnyebben eltávolíthatók.

Javaslat

Ahhoz, hogy megnöveld a fogkefe élettartamát, ne hagyd sokáig vízben állni, illetve használat után érdemes megtörölni, majd hagyni teljesen kiszáradni! Száraz, jól szellőző helyen tárold!

Használat után

Amennyiben a nyél vagy a sörte már elhasználódott, távolítsd el a sörtét és gyűjtsd a kommunális hulladékban! A sörtétől eltávolított bambusz nyelet pedig komposztálhatod vagy felhasználhatod kertészeti jelölő pálcának is! Amennyiben pedig nincs lehetőséged komposztálni, úgy a nyelet gyűjtsd a zöld hulladékban!