Mosogatókefe

Mosogatókefe

Értékelések
5/5

1490Ft

Felejtsd el a műanyag tisztító keféket!

Ezzel a cserélhető fejű, komposztálható mosogatókefével könnyedén leválthatod a műanyag szivacsot.

Hossza: 23 cm
Kefe átmérő: 6 cm

Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő -
Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő -

Használat

Ez a cserélhető fejű mosogatókefe szinte nélkülözhetetlen egy hulladékmentes háztartásban. A kefe segítségével élmény lesz a mosogatás, ugyanis könnyen elmosogathatjuk vele a tányérokat, edényeket, de hatékony a zsíros felületek tisztítására is. Az acél rögzítő segítségével elhasználódás után a fej könnyedén cserélhető, így egy igazán hosszan tartó tisztító eszközt tudhatsz a magadénak.

Méret

Hossza:
  23 cm
Kefe átmérő:
  6 cm

Összetétel

Nyél: 100% bambusz
Rögzítők: Acéldrót és acél
Fej: 100% bambusz és agávéból készült növényi rost

Miért jó?

Mivel növényi alapanyagokból készült, ezért komposztálható, és természetes körülmények között is lebomlik. Hosszú ideig hű társad lehet a takarításnál, ugyanis a mosogatókefe feje könnyen cserélhető. Emellett a környezetnek is jót teszel, ugyanis környezetbarát alternatívája a műanyagból készült szivacsoknak.

Javaslat

Használat előtt nedvesítsd be a sörtét, így az kellően rugalmas lesz és nem törik. Ahhoz, hogy megnöveld a kefe élettartamát, ne hagyd sokáig vízben állni, illetve használat után érdemes kirázni belőle a vizet és száraz helyen hagyni teljesen kiszáradni.

Használat után

Amennyiben a kefe már elhasználódott, távolítsd el a sörtéket egy csípőfogó segítségével. A bambusz markolatot, illetve a sörtét komposztálhatod vagy zöld hulladékba dobhatod, a sörték rögzítéséhez szükséges kapcsokat pedig a fém hulladékban gyűjtheted.

Csomagban olcsóbb!

Elérhető csomagajánlatokban:
    - Kezdő mosogató csomag
    - Haladó mosogató csomag
    - All in csomag