Mosogatókefe

Mosogatókefe

Értékelések
5/5

Felejtsd el a műanyag tisztító keféket! Ezzel a cserélhető fejű, komposztálható mosogatókefével könnyedén leválthatod a műanyag szivacsot. Hossza: 23 cm Kefe átmérő: 6 cm

Használat

Ez a cserélhető fejű mosogatókefe szinte nélkülözhetetlen egy hulladékmentes háztartásban. A kefe segítségével élmény lesz a mosogatás, ugyanis könnyen elmosogathatjuk vele a tányérokat, edényeket, de hatékony a zsíros felületek tisztítására is. Az acél rögzítő segítségével elhasználódás után a fej könnyedén cserélhető, így egy igazán hosszan tartó tisztító eszközt tudhatsz a magadénak.

Méret

Hossza:
&#8287 23 cm
Kefe átmérő:
&#8287 6 cm

Összetétel

Nyél: 100% bambusz
Rögzítők: Acéldrót és acél
Fej: 100% bambusz és agávéból készült növényi rost

Miért jó?

Mivel növényi alapanyagokból készült, ezért komposztálható, és természetes körülmények között is lebomlik. Hosszú ideig hű társad lehet a takarításnál, ugyanis a mosogatókefe feje könnyen cserélhető. Emellett a környezetnek is jót teszel, ugyanis környezetbarát alternatívája a műanyagból készült szivacsoknak.

Javaslat

Használat előtt nedvesítsd be a sörtét, így az kellően rugalmas lesz és nem törik. Ahhoz, hogy megnöveld a kefe élettartamát, ne hagyd sokáig vízben állni, illetve használat után érdemes kirázni belőle a vizet és száraz helyen hagyni teljesen kiszáradni.

Használat után

Amennyiben a kefe már elhasználódott, távolítsd el a sörtéket egy csípőfogó segítségével. A bambusz markolatot, illetve a sörtét komposztálhatod vagy zöld hulladékba dobhatod, a sörték rögzítéséhez szükséges kapcsokat pedig a fém hulladékban gyűjtheted.

Mivel növényi alapanyagokból készült, ezért komposztálható, és természetes körülmények között is lebomlik. Hosszú ideig hű társad lehet a takarításban és még a környezetnek is jót teszel, ugyanis környezetbarát alternatívája a műanyagból készült keféknek, szivacsoknak.
Használat előtt
Nedvesítsd be a kefét/szivacsot, így az megszívja magát vízzel, megduzzad és kellően rugalmas lesz. Ahhoz, hogy megnöveld a tisztító eszköz élettartamát, ne hagyd sokáig vízben állni, illetve használat után érdemes kinyomni, majd kirázni belőle a vizet és száraz helyen hagyni teljesen kiszáradni.  

Használat után
Amennyiben már elhasználódott, nyugodtan komposztálhatod, ugyanis csak természetes anyagokat tartalmaz. Ha erre nincs lehetőséged, akkor dobd a zöld hulladékba.

Felejtsd el a műanyag tisztítóeszközöket! Növényi sörtés, komposztálható tisztítókefékkel hatékony és örömteli lesz a takarítás.