Palackmosó kefe

Palackmosó kefe

Értékelések
5/5

1890Ft

Felejtsd el a műanyag tisztítókeféket!

Ez a természetes sörtével rendelkező palackmosó kefe tökéletesen alkalmas a Tukko palackok alapos tisztítására, illetve az egyéb, kisebb szájú üvegek és tárolók mosogatására.

Hossza: 40 cm
Kefe átmérő: 5 cm
Anyag: Horganyzott acélhuzal, tisztított lószőr

Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő -
Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő -

Használat

Ezzel a hazai, tisztított lószőrből, kézzel készült palackmosó kefével könnyedén elmoshatók akár a keskeny szájú üvegek, palackok, cumisüvegek is. A kefe végén található plusz sörte pamacs segítségével pedig a palackok, üvegek alja is könnyedén tisztítható. Puha sörtéinek köszönhetően kellően rugalmas, hogy az üveget ne karcolja, illetve hogy használat közben ne törjönek a sörték.

Méret

Hossza:
  40 cm
Sörte átmérője:
  5 cm

Összetétel

Nyél: Horganyzott acélhuzal
Sörte: Tisztított lószőr

Miért jó?

Hazai gyártmányú termék, mely környezetbarát alternatívája a műanyag üvegmosó keféknek. Természetes alapanyaga lévén a sörte természetes körülmények között lebomlik. tartós, hosszú élettartamú eszköz, mely hosszú ideig megfelelő szolgálatot tesz az üveges tisztántartására.

Javaslat

Ahhoz, hogy megnöveld a kefe élettartamát, ne hagyd sokáig vízben állni, illetve használat után érdemes kirázni belőle a vizet és száraz helyen hagyni teljesen kiszáradni.

Használat után

Amennyiben a sörte már elhasználódott, távolítsd el a sörtéket. A sörtét komposztálhatod vagy zöld hulladékba dobhatod, a horganyzott acélhuzalt pedig a fém hulladékban gyűjtheted.

Csomagban olcsóbb!

Elérhető csomagajánlatban:
    - All in csomag