Szívószál szett

Szívószál szett

Értékelések
5/5

1990Ft

Felejtsd el a műanyag szívószálakat!

2021 júliustól az EU-ban betiltják az egyszer használatos szívószálakat. Ezekkel a fém szívószálakkal azonban mégsem kell lemondanod arról, hogy gond nélkül megihass egy gyümölcsdarabokkal, vagy jégkockával teli koktélt, limonádét.

Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő -
Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő -

Használat

2021 júliustól az Európai Unióban betiltották az egyszer használatos szívószálak forgalmazását. Azonban a Tukko Design szívószálakkal mégsem kell lemondanod arról, hogy gond nélkül megihass egy gyümölcsdarabokkal teli limonádét vagy egy jégkockával teli koktélt.

Méret

Egyenes szívószál:
  215 mm × 6 mm
Hajlított szívószál:
  205 mm × 6 mm
Smoothie szívószál:
  215 mm × 12 mm

Tulajdonságok

Ezek a 18/8 rozsdamentes-acél szívószálak rendkívül tartósak, így akár egy életen át hű társad lehet! A szettek tartalmaznak egy speciális tisztítókefét, amivel a szívószálak könnyedén tisztíthatók, de moshatod akár mosogatógépben is!

Csomag tartalma

• 1 db egyenes szívószál
• 1 db hajlított szívószál
• 1 db Smoothie szívószál
• 1 db tisztító kefe
• 1 db organikus pamut zsák

Tisztítás

A Tukko szívószálan könnyedén tisztán tarthatók a szetthez tartozó tisztító kefe segítségével. Dörzsöld a kefét természetes alapú mosogatószappanba, majd a szívószál belsejét a kefe segítségével mosd tisztára, végül hagyd megszáradni. Viszont, ha van rá lehetőséged, tisztíthatod mosogatógépben is!

Vidd magaddal!

A szett tartalmaz egy organikus pamutból készült szívószál tartó zsákot is, így bárhová magaddal viheted a Tukko szívószálakat. A zsákok ecetes vízben már fertőtlenítve lettek, illetve az anyag be lett avatva, így mosogatógépi mosás esetén nem várható zsugorodás.