Üvegmosó kefe

Üvegmosó kefe

Értékelések
5/5

1890Ft

Felejtsd el a műanyag tisztító keféket!

Ezzel a hajlított végű kefével könnyedén eltávolíthatók a szennyeződések az üvegek és edények nehezen elérhető peremeiről is.

Hossza: 23 cm
Kefe szélessége: 5,5 cm

Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő -
Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő -

Használat

Ezzel a hajlított végű, kókuszrost üvegtisztítóval könnyen tisztán tarthatók a nagyobb szájú üvegek, edények. Természetes, vegán sörtéi kókuszrostból készültek, így hatékonyan tisztíthatóak vele a makacs szennyeződések is. Dörzsöld mosogatószappanhoz, majd súrold át vele a tisztítandó felületet. Nem kell aggódnod, a növényi sörtéi nem karcolják meg a felületet!

Méret

Hossza:
  23 cm
Szélessége:
  5,5 cm

Összetétel

Nyél: Bükkfa és horganyzott acélhuzal
Sörte: Kókuszrost

Miért jó?

Mivel növényi alapanyagokból készült, ezért komposztálható, és természetes körülmények között is lebomlik. Hosszú ideig hű társad lehet a takarításnál és még a környezetnek is jót teszel, ugyanis környezetbarát alternatívája a műanyagból készült keféknek/szivacsoknak.

Javaslat

Az üvegmosó kefe nyele kezeletlen bükkfából készült, ezért első használat előtt érdemes olajos fa ápolóval (vagy akár babaolajjal) áttörölni, illetve fejjel lefelé, fellógatva szárítani, nehogy az acélhuzal megszínezze a nyelet. Ahhoz, hogy megnöveld a kefe élettartamát, ne hagyd sokáig vízben állni, illetve használat után érdemes kirázni belőle a vizet és száraz helyen hagyni teljesen kiszáradni.

Használat után

Amennyiben a kefe már elhasználódott, távolítsd el a sörtéket. A nyelet, illetve sörtét komposztálhatod vagy zöld hulladékba dobhatod, a horganyzott acélhuzalt pedig a fém hulladékban gyűjtheted.

Csomagban olcsóbb!

Elérhető csomagajánlatokban:
    - Súroló csomag
    - All in csomag