Zöldségmosó kefe

Zöldségmosó kefe

Értékelések
5/5

1890Ft

Felejtsd el a műanyag tisztító keféket!

Használhatod zöldségek- és gyümölcsök tisztításához, vagy akár azok pucolásához is.

Hossza: 13,5 cm
Szélesség: 5,5 cm
Magasság: 4,5 cm

Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő -
Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő - Tukko Kiegészítő -

Használat

Ez a zöldség- és gyümölcstisztító kefe az egyik legsokoldalúbb kiegészítője lehet a konyhádnak. Segítségével nem csak a tisztítani, de akár hámozni is tudod a zöldségeket, gyümölcsöket. A két különböző erősségű sörte pedig lehetővé teszi a puhább, illetve a keményebb élelmiszerek tisztítását is. Ezen kívül pedig használhatod ezt a kefét általános tisztításra is, ugyanis a növényi sörtéi nem karcolják meg a felületet!

Méret

Hossza:
  13,5 cm
Szélesség:
  5,5 cm
Magasság:
  4,5 cm

Összetétel

Markolat: 100% bambusz
Világos, puhább sörte: Agávéból készült növényi rost
Sötét, durvább sörte: kókuszrost

Miért jó?

Mivel növényi alapanyagokból készült, ezért komposztálható, és természetes körülmények között is lebomlik. Hosszú ideig hű társad lehet az élelmiszerek tisztításában (vagy a takarításban) és még a környezetnek is jót teszel, ugyanis környezetbarát alternatívája a műanyagból készült keféknek.

Javaslat

Használat előtt nedvesítsd be a sörtét, így az kellően rugalmas lesz és nem törik. Ahhoz, hogy megnöveld a kefe élettartamát, ne hagyd sokáig vízben állni, illetve használat után érdemes kirázni belőle a vizet és száraz helyen hagyni teljesen kiszáradni.

Használat után

Amennyiben a kefe már elhasználódott, nyugodtan komposztálhatod, ugyanis csak természetes anyagokat tartalmaz. Ha erre nincs lehetőséged, akkor dobd a zöld hulladékba.

Csomagban olcsóbb!

Elérhető csomagajánlatban:
    - All in csomag