Vásárlói vélemények

Vásárlói Vélemény
5,0 99 értékelés alapján
5 ★
99% 
98
4 ★
1% 
1
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Customer Photos
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
MH
2023. 03. 22
Marianna H.
HU HU

Nagyon tetszik, pont olyan amilyennek elképzeltem! Születésnapi ajándéknak rendeltem, amikor megkapja természetesen csinálok képet 🙂

Fogásra jó minőségű, kényelmes

KA
2023. 03. 18
Kinga A.
HU HU

Gyönyörű

Kipróbáltam, tényleg hideg marad 24 óráig, mindenki irigykedik

TukkoDesign  Review
DS
2023. 03. 08
Dóra S.
HU HU

Természetes, jól funkcionál

Meglepően puha a szőr, eddig szintetikus kefét használtam. Elsőre kicsit szokatlan a természetes szaga. 🙂 Pontosan belefér a fél literes palackomba, könnyű vele tisztítani.

DS
2023. 03. 08
Dóra S.
HU HU

Segítőkész eladó, szuper palack

Teljesen egyedi mintát kértem a palackra, Bálint mindenben segített, lelkes volt és gyorsan válaszolt. A levelezéssel együtt is 4 napon belül megérkezett a palack. Jól záródik, jól tartja a hőt (eddig hideggel próbáltam), könnyű, kényelmes belőle inni. Szívesen ajánlom másnak is.

KE
2023. 03. 06
Klaudia E.
HU HU

Nagyon tetszett az összes kép!

Az egész szépen fel volt építve! Mikor vállalkozótól rendelek szeretek köszönő kártyát kapni,mivel olyan érzetet ad,mintha nem a gyártósorról jött volna a termék,hanem valaki gondosan és precízen készítette el. Egy nagyon szép munkát kaptam kézbe,amivel 100%-osan meg vagyok elégedve. Még iskolába járok és előző héten tört össze az üveg kulacsom,ami a tanszereim között volt és mindenem el ázott. Az innen rendelt kulacsot már bátran merem táskába rakni.